Tuesday, May 1, 2012

Fitnah terbaru terhadap pemimpin PR menyelak baju wanita dalam tandas

gambar dari blog pencacai papagomo. fitnah terbaru terhadap pemimpin PR dituduh berjubo dalam tandas

Ini masa terbaik untuk pencacai berjuang dengan isu LGBT...kah kah kah...peluang terbaik untuk tutup pekung rejim belasah rakyat, tutup pekung skandal pemimpin rejim dengan cikaronya, isu lembu, isu balak RM400 juta kah kah kah...


Cara politik pencacai bukan memperjuangkan hak rakyat untuk meraih kepercayaan rakyat untuk menyokong mereka...dari dulu mereka tidak bijak berpolitik...

Sejak tahun 1998, mereka para-para pencacai menggunakan isu seks seks seks untuk meraih kepercayaan rakyat kepada rejim UMNO/BN dan menjatuhkan pemimpin pakatan. Sejak tuduhan seks jubo dgn pemandu, seks jubo dengan budak pembancuh kopi, seks jubo dengan pelacor cina dan terbaru Azmin Ali dituduh berjubo dalam tandas...
gambar dari blog pencacai papagomo

Ini culture politik Malaysia, politik UMNO/BN...mereka sibuk bekerja menjatuhkan pemimpin pakatan dan rakyat yang sipi2 ini akan mudah diperlembukan dan diperbodoh-bodoh-bodohkan...dengan itu rejim boleh mendapat sokongan rakyat...pakai isu berjubo untuk terus berkuasa samapai kiamat.

Aksi panas pemimpin pembangkang?
Meloyaaa - Dua laman blog iaitu papagomo.com dan stopthelies.my hari ini mendedahkan mengenai skandal dua pemimpin utama pembangkang daripada dua komponen parti yang berbeza.

Paling mengejutkan pendedahan blog papagomo.com yang menyiarkan gambar seorang lelaki menyerupai pemimpin parti pembangkang sedang menyelak baju seorang wanita di dalam sebuah tandas.

Gambar itu dipercayai sebahagian daripada sedutan rakaman aksi seks lelaki berkenaan bersama wanita misteri yang dirakam menggunakan kamera tersembunyi dari bahagian atas tandas tersebut.

Bagaimanapun tiada penjelasan terperinci mengenai di mana rakaman itu dibuat dan pihak yang bertanggungjawab merakam aksi panas tersebut sebelum ia disiarkan blog berkenaan.

Dalam perkembangan berkaitan, Utusan Malaysia dimaklumkan lebih banyak gambar 'aksi panas' lelaki berkenaan akan disiarkan blog-blog prokerajaan selepas in
KLIK UNTUK TABUNG BLOG INI

5 comments:

Anonymous said...

Sebijik macam dia. Tapi... skrip sama, rupa macam saya, tapi bukan saya. Perut saya tak buncit mcm yg dlm gambar tu. Hi...hi...

Hati Muda on May 1, 2012 at 7:42 PM said...

aish! report polis la kalau betul kalau kes pemimpin pembangkang kofirm akan disiasat. kenapa tak buat?

JAKA said...

tak sama lah.

lain cuba tengok bentuk kepala pic no.1 tu.

lain sesangat.

Anonymous said...

AssMin & Anwar TaikGang. JinggayBoy HuluKlang&Gomback.

Dolah said...

semua komen yang mengata YA memang bodoh kaldai. mengaku Islam tapi makna apa itu FITNAH langsung Xtahu dan apa hukumnya pun Xtahu. Bengong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template