Saturday, April 28, 2012

Betul kata Najib Perhimpunan Bersih mahu bangkitkan kemarahan rakyat kah kah kah

Korang memang degil lah kah kah kah...

Kalau dah jadi macam ni betul2 menimbulkan amarah rakyat...

Video kereta polis langgar rakyat telah tersebar luas di internet,facebook,youtube...

Korang memang degil lah kah kah kah...rakyat kena langgar oleh kereta polis...betul kata Najib Perhimpunan Bersih mahu bangkitkan kemarahan rakyat kah kah kah...

SEKARANG dengar RADIO BANGSAR UTAMA, DJ Bro Hisam...
Perhimpunan Bersih mahu bangkitkan kemarahan rakyat - PM
Utusan Melayaauuuu - Kedegilan penyokong perhimpunan Bersih 3.0 untuk terus berdemonstrasi di Dataran Merdeka walaupun tidak mendapat kebenaran pihak berkuasa, hanya menunjukkan niat sebenar mereka yang mahu memburukkan imej negara dan kerajaan di mata dunia.

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, ini kerana mereka mahu berkonfrantasi dengan polis dan rakaman itu akan dimuat naik ke laman perkongsian video YouTube kononnya Polis Diraja Malaysia (PDRM) bertindak ganas sekali gus membangkitkan kemarahan masyarakat.

“Kita tahu apa yang mereka fikirkan dan sebab itulah apabila kita tawarkan Stadium Merdeka, mereka enggan menerimanya sedangkan pada perhimpunan terdahulu mereka mahukan stadium itu.

Mereka tahu kepentingan Dataran Merdeka dan sedar kita akan mempertahankannya dan mereka mahu berkonfrantasi dengan polis supaya rakyat marah kepada kerajaan.

“Itulah niat mereka kerana akhirnya ia berkaitan dengan politik dan mengambil alih Putrajaya, bukannya berkaitan pilihan raya yang adil dan bebas," katanya sewaktu berucap merasmikan Konvensyen Media Sosial Peringkat Negeri Sarawak di sini hari ini
KLIK UNTUK TABUNG BLOG INI

1 comments:

Anonymous said...

Memang patut lah kena belasah yg korang gi rempuh kawasan larangan tu wat pe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template