Sunday, July 10, 2011

9 Julai: Di mana sepasang telor itu?


HHRS 2.0 - Mana Ibrahim Ali pada 9 Julai. Mana telor Ibrahim Ali? Pada Mei yang lalu Ibrahim Ali mengeluarkan kenyataan berapi yang beliau sanggup berjihad dan mahu lancarkan perang salib (sebenarnya perang salib dilancarkan oleh orang kafir ke atas orang islam) jika kedudukan Islam sebagai agama rasmi dicabar. Mengajak anak melayu berjihad di barisan hadapan. 

9 Julai adalah titik spark Ibrahim Ali untuk tunjukkan kepada  umum bahawa beliau mempunyai sepasang telor yang kuat dan perkasa.BILA BLOGGER PERKASA KUTUK BRAHIM ALI...WAKAKAKA


Sumber: dppwm

(no ahli 000815... perkasa tolong check sape ni?)

AKU BUKAN LAGI AHLI PERKASA MULAI HARI INI


Apa yang terjadi hari ini mengajar aku tentang sesuatu.Iaitu jangan pakai sangat apa orang politik dan pemimpin NGO cakap.Semuanya 'Cakap Tak Serupa Bikin".
Pendekar Melayu with no balls..

Contoh yang terbaik ialah Ibrahim Ali Presiden Perkasa.Selepas retorik demi retorik yang dilagukan mengenai Melayu sejak ditubuhkan,hari ini terbukti dia ni memang tak ada telur.

Jadi aku dah jadi geli nak jadi ahli Perkasa lagi.Walaupun yuran yang dibayar adalah untuk keahlian seumur hidup,aku halalkan sajalah.

- sumber : blogger Perkasa/ UMNO (korang cari sendiri kalu tak caye)

...kurang-kurang pemuda umno ade le jugak teluq walaupun kecik...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template