Tuesday, June 21, 2011

"When You Wish Upon A Star" - konspirasi Walt Disney


HHRS 2.0 - Tahukah anda bahawa di sebalik lawak dan tingkah lucu karakter kartun Walt Disney ternyata tersembunyi agenda jahat yang jika dibiarkan bukan hanya membuat pihak disney bertepuk tangan, tetapi juga boleh meruntuhkan nilai sebuah kemanusiaan pada diri seseorang. Hal ini ditekankan oleh Wes Penre, tokoh penting di belakang kebangkitan muzik rock dan heavy-metal AS di era 1980-an.

Wes Penre merupakan bekas anggota kumpulan pemuja setan, yang kemudian bertaubat dan menjadi peneliti dunia hiburan AS. Dan Menurutnya Walt Disney merupakan anggota Freemasonry darjat 33A °, suatu darjat tertinggi yang hanya boleh dicapai oleh tokoh-tokoh Yahudi, dan juga ahli Illuminaty.

Di balik seluruh karakter kartun yang diciptakannya yang tersebar di aneka filem, buku cerita, dongeng, dan sebagainya, terselit agenda tersembunyi illuminaty untuk mempengaruhi dan men-setting pemikiran anak-anak, "tulis Penre.

Tengoklah filem Pinnochio, secara sepintas tidak ada sesuatu yang berbahaya namun jika kita cermati, ada salah satu perkara yang jika kita biarkan maka bukanlah hal yang mustahil anak anak kita akan tersungkur dalam KEMUSYRIKAN di kemudian hari, perhatikan lagu "When You Wish Upon A Star" dan jika kita terjemahkan tidak bererti "Ketika Kau Memohon Kepada Bintang".

Sebuah hadis ada menyebut: "seorang hamba meminta kepada bintang maka dia beriman kepada bintang itu dan kafir kepada Allah, Di Lain waktu hamba meminta kepada Allah swt, maka dia beriman kepada Allah swt dan kafir kepada bintang "

Yang lebih mengejutkan, Seluruh produk produk Disney jelas mengandungi simbol-simbol Masonik, okultisme, isyarat isyarat pornografi dan juga indoktrinasi mahupun pengendalian alam fikiran. "mereka telah meracuni pemikiran manusia sejak masih anak-anak agar boleh menerima` The New World Order 'suatu masa nanti.

Mereka juga memperkenalkan sejak awal kepada anak-anak seluruh dunia apa yang disebut sebagai black-magic, The Sorcery, sebagai jalan keluar yang bagus dari persoalan yang mendesak, "tandas Penre yang juga banyak menulis masalah-masalah Illuminaty di dunia hiburan Amerika.

Tanpa anda sedari, anak-anak anda telah "menghilang" ke dalam Disneyland dan diculik oleh perusahaan Disney dan dikorbankan serta diperbudak menjadi agen-agen The New World Order di masa depannya. Dan sangat mengagumkan, Disney mampu melakukan ini semua di bilik-bilik tidur dan bilik-bilik seluruh keluarga di dunia ini tanpa kita mampu membendungnya.

Penre juga bercerita bahawa seorang sahabatnya pernah menemui hal ganjil di Disneyland-California. "Di suatu tempat di tengah kawasan Disneyland, orang ini masuk dan bersembunyi ke dalam semak-semak untuk sekadar merokok. Tanpa diduga, dari semak-semak itu terlihat sebuah lorong ke dalam tanah. Dia masuk ke dalam dengan hati-hati. Dari dalam tanah dia mendengar suara tangisan anak-anak ..., "ujar Penre

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template