Saturday, May 21, 2011

Semangat Hittler-Stalin dalam kerajaan yahudi

Image

HHRS 2.0 - Walaupun Israel selalu bicara menolak fahaman perkauman dan fasisme pada dunia, tapi kenyataannya kerajaan yang dipimpin Benyamin Netanyahu tak henti-henti berupaya menghancurkan rumah rumah dan mengusir warga Arab dan membantai ribuan anak dan warga Palestin dengan bom fosforus.

Tidak ada keraguan sedikitpun bahawa kerajaan Israel baru yang dipimpin oleh Benyamin Netanyahu adalah perpanjangan tangan dari kumpulan Zionis Yahudi Israel. Fakta berbicara bahawa komposisi dari kabinet baru Israel merupakan gabungan dari penjahat perang, pembohong, dan penjahat (gaya Hitler dan Stalin), dan para pembenci agama yang menyebarkan kebencian.

Netanyahu adalah pemimpin yang penuh dengan ketidakjujuran, muslihat, penuh curiga, dan kaki penipu.

Walaupun juru bicaranya berkokok dengan "keamanan," tetapi pemimpin sendiri anti keamanan, menentang kehadiran Palestin di Tebing Barat dan kesamaan Hak antara Yahudi dan Non-Yahudi.

Dia memiliki minat untuk me-Yahudi-kan Baitulmuqaddis Timur dengan menghancurkan rumah rumah warga Arab, dan melarang orang-orang asli untuk bertempat tinggal di kawasan-kawasan tersebut.

Politikus rasis ini dikenali sebagai "Penyempit horison Arab" yang bertujuan utama untuk memaksa semua keturunan Arab, penghuni Al-Quds untuk meninggalkan tempat tersebut.

Tindakan rasis ini tidak hanya terhad kepada para Palestin di kawasan yang diduduki seperti Tebing Barat atau Semenanjung Gaza, dia selalu mengatasnamakan daerah ini sebagai milik Yahudi.

Netanyahu sering sekali mengumbar konsep tentang kehidupan sosial, demokrasi dan kebudayaan barat, terutama kepada dengan audiens barat, yang berpendapat bahawa sudah seharusnya Israel mengusir Palestin dari tanah mereka.

Pada 1989 Netanyahu berkata kepada murid Universiti Bar-Ilan bahawa "Israel seharusnya memanfaatkan pemberontakan yang terjadi di China untuk mengalihkan perhatian dunia pada pengusiran beramai-ramai bangsa Arab yang mereka lakukan", yang dimaksudkan pengusiran dalam hal ini adalah pembunuhan tentu saja. Dia berpendapat bahawa

Semua bangsa bukan Yahudi di Israel-Palestin harus dimusnahkan, diusir, atau diperbudak sebagai pembawa air dan pemotong kayu sebagai satu perkhidmatan mereka pada bangsa tertinggi.

Kemudian ada anteknya, seorang penjahat perang bernama Ehud Barak yang dengan arogan berkeras bahawa tentera yang membantai ribuan anak dan warga Palestin dengan Fosforus Putih adalah tentera paling bermoral di dunia.

Netanyahu tidak bodoh, dia menyedari bahawa ideologinya sangatlah buruk dan terlalu fasis untuk dapat diterima masyarakat dunia, termasuk AS. Kerana itulah dia berusaha mengaburkan semua kejahatan yang dilakukannya. Pengaburan ini dilakukan dengan cara memberi label "Pengganas", "Iran", "anti-Semit" dan "Hamas" untuk menutup kejahatan yang dia buat sendiri.

Ringkasnya, kita sedang membicarakan seorang lelaki yang bertindak sangat tidak jujur ​​yang berfikir bahawa kaedah hubungan awam yang tepat untuk menutup kejahatan merupakan cara yang sangat berkesan daripada proses pencapaian keamanan yang berdasarkan hak asasi manusia dan undang-undang Antarabangsa

Kerana itulah, hendaknya seluruh warga di dunia tidak seharusnya tertipu oleh pembohong ulung ini.

Penulis sendiri, juga berpendapat bahawa kerajaan Israel yang sebelum itu tidak kalah buruknya. Kerajaan dahulu dipimpin oleh trio kejahatan-Olmert, Livni, dan Barak - yang semuanya berjasa kepada gerakan Zionis.

Apalagi yang boleh kita katakan mengenai kerajaan yang menyuruh tenteranya untuk membakar dan memusnahkan ribuan rakyat tidak bersalah dengan Fosforus Putih, dan kemudian tanpa rasa malu berkata bahawa mereka tidak bermaksud melakukannya?

Anehnya, kerajaan tersebut dianggap banyak negara di dunia, seperti di Eropah, sebagai "kerajaan keamanan," "liberal" bahkan "pemerintahan sayap kiri," yang benar-benar memberikan arti baru kepada istilah "pemerkosaan verbal"

Pada akhirnya, lebih baik menjadi seorang jenayah yang jujur ​​daripada malaikat yang berbohong. Setidaknya lebih dapat diprediksi dan konsisten. (disusun semula dari konspirasicom)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template