Wednesday, May 4, 2011

Osama Bin Laden masih hidup - Komander Mujahidin"InsyaAllah, khabar yang datang dari mulut orang yang beriman seperti Commander Waliur Rahman ini sepatutnya lebih kita percaya daripada yang datang dari mulut kafir Obama, wallahualam" - Tehrik-e-Taliban

voa-islam - Berikut ini merupakan berita yang kami ambil dari video statemen yang dikeluarkan oleh Commander Waliur Rahman, seorang komander Mujahidin di Pakistan, menyatakan bahawa Syeikh Osama bin Laden masih hidup dan berada dalam keadaan sihat.

Hari ini kita menerima khabar dari seorang kafir tentang pembunuhan Syeikh kami tercinta, Osama bin Laden. Ya saudara dan saudariku seiman, seorang kafir. Seorang kafir yang mengobarkan perang brutal terhadap Islam dan umat Islam di seluruh dunia. Dia mendakwa bahawa syeikh kami tercinta telah tewas dalam pertempuran 45 minit di Pakistan. Apakah itu benar? Atau dia hanya berbohong seperti orang-orang munafik yang disebut dalam Al-Quran.

Syeikh Osama bin Laden masih hidup dan dalam keadaan baik? Hidup di syurga (syahid) atau hidup di bumi (menjadi seorang Mujahidin)? Kami pikir, komander kita tercinta di Pakistan, Waliur Rahman hafidzahullah mempunyai jawapan atas pertanyaan yang masih menggantung dalam fikiran kita:

"Aku tidak bertemu secara langsung dengan Syeikh Osama, namun saya dapat mengesahkan dengan jelas kebenaran bahawa Syeikh Osama bin Laden masih hidup dan dalam keadaan baik," ujar Waliur Rahman dalam statemen video yang kami ambil dari forum Islam Ansar, mengutip siaran berita BBC Arab.

"Ia masih melakukan hubungan dengan orang-orangnya dari organisasi Al-Qaeda dan meneruskan aktivitinya seperti biasa," lanjutnya.

Sebelumnya Tehrik-e-Taliban telah membuat kenyataan yang menolak khabar kematian Syeikh Osama bin Laden.

InsyaAllah, khabar yang datang dari mulut orang yang beriman seperti Commander Waliur Rahman ini sepatutnya lebih kita percaya daripada yang datang dari mulut kafir Obama, wallahualam.

Sebaik apapun makar yang dipersiapkan oleh kaum kafir, maka azab Allah lah yang paling sempurna. Semuanya akan terbuka dengan jelas dan waktu yang akan menjawabnya. (HHRS 2.0)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template