Sunday, May 29, 2011

Facebook dengan NWO? dan seks?


HHRS 2.0 - Jika anda belum melihat keanehan gambar akan diberi tahu. Tetapi percaya bahawa sudah ramai yang  mengetahui tentang rahsia facebook iaitu tulisan SE * pada gabungan pin-pin orang di atas. Ini gambar yang lebih jelas:


Pengasas facebook itu iaitu Mark Zuckerberg berketurunan keluarga Yahudi Edward dan Karen Zuckerberg dan dengan lulusan Harvard University. Dan, tahukah bahawa Mark pernah menjadi salah satu ahli persaudaraan Yahudi Amerika iaitu Alpha Epsilon pi, walaupun organisasi itu tertutup dan jarang menampakkan diri.

Facebook dengan NWO?

Pernah disebutkan bahawa Mark adalah salah satu anggota dari perkumpulan rahsia Freemason yang dijadikan sebagai alat oleh illuminati untuk mencipta Kerajaan Dunia Baru melalui jejaring sosial. Kesan pergantungan akan facebook-lah yang dijadikan alasan oleh para pemerhati konspirasi sebagai bukti bahawa facebook digunakan untuk mencipta NWO.

Pernahkah terfikir di benak kepala anda bahawa yang menggunakan facebook bukan hanya orang biasa seperti saya ini tetapi juga pegawai-pegawai tinggi lain?

Pernahkah terfikir di benak kepala anda bila facebook menggunakan data-data dalam data basenya untuk digunakan sebagai monitor pergerakan orang-orang penting dunia yang mendaftar ke facebook?

Pernahkah anda terpikir walaupun facebook mengatakan "It's free and always will be" tetapi data yang dimasukkan ke database tidak pernah dihapuskan? (disusun semula dan diterjemah dari yasirmaster)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template