Tuesday, May 10, 2011

Bekas pemimpin Illuminati memeluk Islam


HHRS 2.0 - Bekas Presiden Amerika JF Kennedy dan keluarganya dihukum kerana melawan Illuminati. Bagaimana dengan Leo Zagami? bekas ahli Illuminati yang kini memeluk islam sejak membelot dengan pertubuhan haram tersebut sejak tahun 2007? Kita sedia maklum, ahli Illuminati telah bersumpah taat setia dengan syaitan, menjalankan misi Dajjal dan akhirnya matlamat menguasai dunia. Adalah sangat mustahil jika seorang ahli Illuminati, juga seorang anggota freemanson 33 rd begitu mudah untuk mendedahkan propaganda pergerakan mereka. Malah menonjolkan diri secara terbuka seperti tiada ancaman daripada gerakan iblis itu. 


Walaubagaimana pun, jika beliau benar adalah seorang bekas ahli Illuminati yang kini insaf memeluk Islam, kita doakan semoga beliau dapat menjalankan tanggungjawabnya sebagai seorang muslim dan mendapat perlindungi daripada Allah SWT. Wallahualam.

klik sini The Illuminati Assassination List

...Zagami yang berasal daripada keturunan keluarga Illuminati, pada bulan Jun tahun 2008 telah menukar agama asalnya kepada Islam sebagai agama baru. Kemudian beliau nekad untuk melakukan counter attack terhadap Illuminati. Sewaktu beliau masih berkhidmat sebagai anggota keluarga Illuminati, beliau mempunyai banyak pengalaman mengikuti pelbagai ritual yang menakutkan, upacara black magic (sihir jahat), pengendalian fikiran (mind control) dan penyeksaan yang dilakukan di dalam lingkungan lodge tertutup.


....Leo Zagami ialah mantan anggota the Comitato Esecutivo Massonico - Masonic Executive Committee (MEC) of Monte Carlo. Beliau juga adalah anggota Freemasonry tingkat 33, dan sebagai salah seorang pimpinan dalam kelompok Lodge P2 (Propaganda 2) Freemasonry. Dia juga adalah seorang 'pemimpin' yang dipersiapkan untuk mengambil alih kepimpinan Illuminati daripada 'raja' Licio Gelli yang kini sudah tua. baca lagi klik sini

3 comments:

Muhammad Khairul Fahmi on May 10, 2011 at 6:27 PM said...

salam...izinkan saya utk b'kongsi entri ni kat blog saya..

HHRS 2.0 on May 10, 2011 at 6:33 PM said...

boleh tuan, sebarkan...

Anonymous said...

Hati2 bile menyebarkan berita..artikel ini tidak sepenuhnya benar..boleh rujuk lebih lanjut ttg Leo Zagami di http://www.leozagami.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template