Saturday, April 30, 2011

Wawancara eksklusif dengan bekas programer Illuminati

HHRS 2.0 - Q: Svali, apa peranan yang sedang dan akan dimainkan oleh PBB di masa depan dan bagaimana anda menilai hal ini? Bagaimana alur waktu mereka?

Svali: PBB ditubuhkan pada awal abad ini dalam rangka membantu mengatasi salah satu hambatan terbesar bagi agenda kerajaan dunia, jika perlu digunakanlah kuasa tentera dan kediktatoran Illuminist. Hambatan itu salah satunya adalah nasionalisme, atau kebanggaan terhadap negara. Kerana itulah konsep ini TIDAK popular ketika pertama kali diperkenalkan, perlu waktu yang lama untuk menekan negara melalui media dan menghancurkan perasaan nasionalisme melalui (tidak secara halus) propaganda media bertahun-tahun. Apakah ini agenda? PBB dibina sebagai bayangan, atau pendahulu, bagi Dewan Tertinggi Dunia yang akan mewakili semua bangsa. Tiap duta besar di PBB juga telah melakukan sesuatu untuk menjilat demi kepentingan Illuminati dan telah diberi penghargaan, atau seorang figur politik yang terpilih untuk menjadikan organisasi tersebut "tampak baik".

Illuminati dan pimpinan kerajaan memilih untuk mendirikan PBB pada awal abad, dan bekerja keras dan menentang pembangkang untuk duduk di dalamnya (Franklin D. Roosevelt adalah orang mereka di AS yang membuat rakyat AS menerima hal itu). Baik dia maupun Eleanor merupakan Illuminist yang setia. Juga anggota dari Shirley Temple Black. Pada kenyataannya, sebahagian besar presiden kita sejak awal abad yang lalu juga merupakan Illuminist, atau disumpah untuk menyokong tujuan mereka, sebagai ganti dari sokongan dan dana kempen. Saya yakin tidak mungkin untuk memenangi pemilihan presiden di negara kita tanpa sokongan mereka. Keluarga Kennedy dihukum kerana cuba untuk melawan mereka. Kennedy termasuk pemikir bebas, dan terlalu sukar untuk "dikawal".

PBB telah memiliki tujuan iaitu keamanan dunia, dan ingin menggabungkan fungsi peace-keeping dan tentera. Tapi kenyataannya, memberikan peranan ini kepada PBB justru melemahkan kekuatan tentera negara-negara, dan mendorong mereka untuk semakin bersandar kepada organisasi luaran, menjadikan mereka tidak mampu untuk melawan ketika pengambilalihan berlaku.

Saya diberitahu bahawa pada tahun 2020 New Order akan didedahkan secara terbuka, TAPI itu mungkin hanya propaganda, dan mereka selalu menukar waktunya. Saya pribadi yakin bahawa pertengahan abad ini, mereka akan mendedahkan diri mereka. Tapi ini hanya pendapat peribadi.

Q: Apa rencana Illuminist untuk Timur Tengah dan bagaimana ini akan mempengaruhi dunia? Akankah kita menghadapi Perang Dunia III?

Svali: Konflik di Timur Tengah hanya untuk keuntungan Illuminist. Mereka MEMBENCI Israel, dan berharap negara tersebut hancur suatu saat, dan sedang menunggu masa. Salah satu tanda damai yang ditawarkan oleh PBB ketika mengambilalih adalah mereka akan menghalang perang di Timur Tengah, dan ini akan disambut dengan gembira oleh semua pihak. Pada masa yang sama, Illuminati secara rahsia menyuplai senjata dan dana kepada Kedua-dua pihak untuk mempertahankan konflik tetap menyala. Mereka adalah orang-orang yang bermuka dua. Sebagai contoh, mereka menyalurkan senjata ke Palestin melalui Rusia, atas nama "persahabatan" antara Rusia dengan Palestin dan negara Arab yang lain. Kemudian, Illuminist AS akan menyalurkan senjata kepada Israel dengan alasan yang sama.

Orang-orang ini menyukai permainan, dan melihat peperangan antar negara sebagai cara mencipta chaos. Rusia akan menguat kembali. Negara tersebut mempunyai kemampuan ketenteraan yang kuat baik secara terbuka mahupun tertutup (SEMUA trainer tentera Illuminati telah mengunjungi Rusia untuk belajar dari mereka) untuk secara diam-diam bangkit kembali. Dalam New World Order, mereka akan lebih kuat dari kita.

Ingin mendengar senario akhir dunia yang diajarkan oleh Illuminati kepada saya? Ini adalah propaganda, tapi inilah cara mereka meyakini kedatangan New Order. Akan ada konflik berpanjangan di Timur Tengah, disertai ancaman hebat mengenai perang nuklear yang menjadi puncak permusuhan ini. Ko, begitu juga hutang kad kredit. Akan ada kebangkrutan malapsnya ekonomi yang akan menghancurkan ekonomi AS dan Eropah, seperti Great Depression.

Satu alasan ekonomi kita tetap berjalan walaupun dengan susah payah adalah kecerdikan Federal Reserve, memanipulasi tingkat suku bunga, dan lain-lain. Tapi suatu saat, ini tidak akan bekerja (atau kemampuan ini akan dicabut secara sengaja) dan Great Depression selanjutnya akan terjadi. Kerajaan akan menarik kembali obligasi dan pinjamannyasal di seluruh negara. Eropah yang akan stabil buat kali pertama, lalu Jerman, Perancis, dan Inggeris (kejutan) akan mempunyai ekonomi terkuat, dan akan mencipta mata wang antarabangsa melalui PBB. Jepun juga akan menarik diri, walaupun ekonomi mereka akan melemah.

Tentera penjaga keamanan akan dihantar oleh PBB dan asas tempatan untuk mengelakkan huru-hara. Para pemimpin akan mendedahkan diri mereka, dan masyarakat akan diminta untuk membuat ikrar kesetiaan selama masa-masa chaos dan kehancuran kewangan.

Ini terdengar tidak mengenakkan, bukan? Saya tidak tahu persisnya kapan ini akan terjadi, dan bahkan tidak ingin memperkirakannya. Berita bagusnya adalah jika seseorang tidak hutang, tidak berhutang apapun kepada kerajaan atau tidak memiliki hutang kredit, dan mampu hidup secukupnya secara mandiri, dia mungkin akan mampu hidup lebih baik daripada orang lain. Saya akan melabur dengan emas, bukan saham, jika memiliki pendapatan. Emas sekali lagi akan menjadi standard dunia, dan dolar akan menjadi sangat tidak berharga (ingat masa-masa setelah Civil War? Wang kita akan bernilai seperti wang sekutu ketika mereka merudum). Semua ini dikatakan, mungkin saja sebagai propaganda yang diajarkan kepada saya dan yang lain, untuk menakuti kami. Mungkin saja tak satupun dari hal ini yang akan terjadi. Saya sejujurnya berharap ini tidak benar-benar terjadi. Saya juga sangat yakin bahawa Tuhan mampu mengalahkan orang-orang jahat, dan menjaga negara kita dan yang lain, jika kita kembali kepada-Nya.

Q: Secara keseluruhan, bolehkah kita menyebut Illuminati bersifat rasis? Saya menanyakan ini kerana agenda mereka tampak sangat mengagungkan bangsa berkulit putih sepanjang sejarah.

Svali: Illuminati memang rasis, dan mempunyai pandangan yang sangat "aryan". Mereka sangat meyakini kemampuan manusia "murni" dan "cerdas" menurut definisi mereka, dan dalam upacara-upacara mereka, kadang-kadang ada beberapa orang minoriti yang dibunuh dalam upacara.

Mereka berusaha memelihara bangsa "gen superior" to berkuasa, dengan anak-anak-anak dan keturunan mereka. Mereka juga pengikut Republik Plato, dan yakin bahawa mereka, menurut pendapat mereka, akan menjadi bahagian yang membawa Peraturan "Utopian" ini dan New World Order. Dalam Utopia mereka, manusia-manusia cerdas yang akan berkuasa, dan domba seperti massa yang akan mengikuti pimpinan mereka (itu adalah pandangan mereka terhadap dunia; pimpinan kelompok adalah mereka yang "tercerahkan" dan cerdas, sementara manusia biasa hanyalah "domba" yang dipimpin hidungnya sendiri).

Q: Mengapa mereka membenarkan orang berkulit hitam untuk memimpin PBB?

Svali: Kerana ini hanya langkah yang menguntungkan secara politik bagi mereka untuk sementara waktu. Mereka adalah para pembohong, dan akan menghulurkan tangan kepada figur politik yang popular, menjadikannya sebagai figur utama dalam organisasi-organisasi mereka, untuk membuat PBB kelihatan lebih baik, juga sebagai kelompok yang mempromosikan "keharmonian antara bangsa", "persatuan", dan "keamanan ".

Pimpinan tidak akan pernah membenarkan kumpulan untuk menunjukkan perasaan mereka yang sesungguhnya. PBB adalah sebuah persiapan, tapi bukan kekuatan sesungguhnya di dunia, dan akan menjadi sesuatu yang tidak penting ketika New World Order tiba. Dewan sesungguhnya kemudian akan melangkah ke depan. Tapi sebagai alat untuk mengajak manusia menerima idea tentang "komuniti dunia" dan "satu komuniti dunia", PBB merupakan batu loncatan dalam pekerjaan mereka menuju New World Order.

Q: Apakah mereka mempunyai agenda kawalan penduduk? Saya berfikir khususnya mengenai wabak AIDS di Afrika. Mungkinkah ini ditetapkan oleh mereka?

Svali: Saya pernah mendengar laporan bahawa beberapa virus mematikan telah dihasilkan oleh Illuminati, tapi saya ragu HIV adalah salah satunya. Mengapa? kerana begitu banyak pimpinan Illuminati secara terang-terangan merupakan pedofilia dan homoseksual, virus ini bermaharajalela di banyak negara bagian di AS, dan juga ini boleh membahayakan diri mereka sendiri. Sebahagian besar pimpinan Illuminati yang saya ketahui merupakan homoseksual dalam kehidupan malam mereka (termasuk saya) dan hal ini di persekitaran mereka diiktiraf sebagai gaya hidup, bahkan dianjurkan.
Selain mengembangkan virus-virus, mereka juga menghasilkan penangkalnya, untuk melindungi pimpinan dari virus jika berlaku wabak. Saya mengetahui bahawa ada beberapa ahli yang mengerjakan persenjataan biologi sebagai alat untuk mengancam manusia yang tidak mahu mengikuti New Order, ini kadang-kadang dibincangkan dalam pertemuan pimpinan. Bagaimana perkembangannya sekarang, saya tidak boleh berkata apa-apa, kerana sudah lama saya meninggalkan kumpulan ini.(unseenhands)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template