Saturday, April 23, 2011

Perang Dunia ke-3 wajib! - Illuminati

HHRS 2.0 - Tiga Perang Dunia telah dirancang selama beberapa generasi Illuminati. "Perang Dunia Pertama harus dibawa untuk membenarkan Illuminati untuk menggulingkan kekuasaan Tsar di Rusia dan membuat bahawa sebuah negara benteng komunisme ateistik ini disebabkan oleh perbezaan." Agentur "(agen) dari Illuminati antara Inggeris dan empayar Jerman  akan digunakan untuk mencetuskan perang ini. Pada akhir perang, Komunisme akan dibina dan digunakan untuk menghancurkan kerajaan yang lain dan untuk melemahkan agama-agama. " Anda fikir-fikirkan, kenapa sehingga hari ini Korea Utara tidak diserang oleh Amerika dan sekutunya? Kerana apa? kerana komunisme yang dibina oleh pihak Illuminati.

Ahli sejarah mengakui bahawa perikatan politik Inggeris di satu sisi dan Jerman di sisi lain dibentuk antara 1871 dan 1898 oleh Otto von Bismarck, co-konspirator dari Albert Pike, berperanan dalam membawa  Perang Dunia Pertama.

"Perang Dunia Kedua harus, dengan mengambil keuntungan dari perbezaan antara Fasis dan Zionis politik. Perang ini harus dicetuskan sehingga Nazisme hancur dan mewujudkan Zionisme politik yang cukup kuat untuk membentuk negara yang berdaulat Israel di Palestin. Selama Perang Dunia Kedua,. International Komunisme harus menjadi cukup kuat untuk mengimbangi Kristian, yang akan kemudian terkawal dan diadakan sehingga sampait ketika kita akan memerlukannya untuk bencana sosial terakhir. " Disini sekali lagi komunisme dijadikan kambing hitam oleh pihak Illuminati.
Selepas Perang Dunia Kedua, Komunisme dibina cukup kuat untuk mulai mengambil alih kerajaan lemah. Pada tahun 1945, pada Persidangan Potsdam antara Truman, Churchill, dan Stalin, sebahagian besar Eropah hanya diserahkan ke Rusia. Selepas perang dengan Jepun, Rusia membantu untuk meniup gelombang Komunisme ke China.

(Pembaca yang berpendapat bahawa istilah Nazisme dan Zionisme tidak diketahui pada tahun 1871 harus ingat bahawa Illuminati mencari gerakan kedua. Selain itu, Komunisme sebagai ideologi, dan sebagai frasa diciptakan, berasal di Perancis semasa Revolusi. Pada tahun 1785, Restif . mencipta istilah empat tahun sebelum revolusi pecah Restif dan Babeuf, pada gilirannya, dipengaruhi oleh Rousseau - seperti yang konspirator yang paling terkenal dari mereka semua, Adam Weishaupt).

"Perang Dunia Ketiga harus dicetuskan dan mengambil keuntungan dari perbezaan yang disebabkan oleh" Agentur "daripada " Illuminati "antara Zionis politik dan para pemimpin perang Dunia Islam harus dilakukan sedemikian rupa bahawa Islam (yang muslim arabic Dunia) dan Zionisme politik (Negara Israel) saling menghancurkan satu sama lain. Sementara bangsa-bangsa lain., sekali lagi terbahagi kepada masalah ini akan dihadkan untuk berjuang sampai titik kelemahan fizikal, moral, spiritual dan ekonomi. Kami akan melepaskan yang nihilis dan ateis, dan kami akan memprovokasi sebuah bencana sosial kepada bangsa-bangsa dengan kekejaman dan pengolakkan berdarah. Kemudian mana-mana, warga, wajib untuk membela diri terhadap minoriti dunia revolusi, akan memusnahkan orang-orang yang merosak tamadun, dan kecewa dengan Kristian. "

1 comments:

Addin on April 24, 2011 at 12:16 AM said...

salam..mohon link blog ana http://addin77.blogspot.com..blog tuan dh dilinkkan..t.kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template