Saturday, April 9, 2011

Elit Nazi, Waffen-SS ramai berketurunan yahudi


HHRS 2.0 - Pada masa perang Dunia II Adolf Hitler dengan Nazi-nya dikenali denga pembunuhan dan pengusiran bangsa Yahudi di Eropah. Versi ini hingga sekarang masih diyakini dikalangan masyarakat dunia. Padahal, fakta yang sesungguhnya menyatakan bahawa ramai elit Nazi dan juga pasukan komando Nazi, Waffen-SS sebenarnya berdarah Yahudi. Siapa mereka berketurunan yahudi itu? 

Heinrich Himmler

Pemimpin pasukan elit Waffen-SS ini mempunyai seorang nenek Yahudi yang bekerja sebagai peniaga buah di Itali. Atas sokongan Hitler, Himmler menugaskan Heydrich untuk menukar identiti keyahudian neneknya ini. Himmler juga diketahui membentuk unit-unit Waffen-SS yang terdiri daripada tentera-tentera Nazi berdarah Yahudi yang lebih kejam di dalam peperangan.

Joseph Göbbels

Menteri Propaganda Nazi yang terkenal dengan konsep perang saraf dalam Perang Dunia II ini dilahirkan dari keluarga Yahudi Sepanyol. Selama bersekolah, Joseph digelar 'Rabi ". Di dalam karya-karyanya, Gobbels dengan terus terang menyatakan hanya menghormati pendapat-pendapat para profesor Yahudi. Hingga perang berakhir, Gobbels tinggal di rumah ibu mertuanya, Friedlander, yang berdarah Yahudi. Sejarawan David Irving mempunyai silsilah keyahudian Gobbels.

Hermann Goring

Jika Himmler komandan pasukan elit Waffen-SS, maka Goring adalah komander Lutwaffe, angkatan udara Nazi. Ibu kandung dan isteri Goring sepenuhnya berdarah Yahudi.

Adolf Eichmann

Lahir di Haifa, Palestin, daripada kedua-dua ibu bapa yang sepenuhnya Yahudi. Orangtuanya, Eichmann imigrasi ke Austria dan tinggal di Linz. Eichmann boleh berbahasa Ibrani, Jerman, dan Yahudi (campuran Ibrani-Jerman). Atas usaha Heydrich, surat sijil kelahiran palsu dibuat atas nama Adolf Eichmann dengan bandar kelahiran di Solingen. Adolf Eichmann ini dipertanggungjawabkan Hitler untuk mengatur pemindahan orang-orang Yahudi dari Jerman dan Eropah ke Tanah Palestin.

Alfred Rosenberg

Rosenberg berdarah Yahudi Sweden. Beliau merupakan ideologi dan tokoh falsafah Parti Nazi. Rosenberg diketahui mengembangkan ideologi dan falsafah Parti Nazi berdasarkan Talmud dan ajaran paganisme Nordik.

Joachim Von Ribbentrop

Tokoh Nazi yang dipercayai Hitler menjawat Menteri Luari Nazi ini juga berdarah Yahudi. Bahkan Von Ribbentrop ini merupakan sahabat karib dari Chaim Weizmann, Presiden Zionis Israel pertama.

Hans Frank

Ayah dari Hans Frank adalah peguam berdarah Yahudi di Galicia, Poland, yang secara rasmi mengaku memeluk agama Katolik. Hans Frank yang merupakan peguam peribadi Hitler, diangkat menjadi Menteri Kehakiman Nazi di Bavaria. Setelah Poland diduduki Jerman, Hans Frank diangkat menjadi Gabenor Jeneral.

Robert Ley

Menurut carian intensif dari Gerald Kessler [1], nenek moyang dari pimpinan Deutsche Arbeiter Front (Front Pekerja Jerman, seperti kesatuan pekerja) ini semula bernama "Levi". Ini merupakan nama salah satu suku Israel.

Reinhard Heydrich

Kedua-dua ibu bapa Heydrich adalah Yahudi. Ayahnya, Heydrich Bruno, adalah seorang pemuzik. Atas perintah Hitler, Heydrich banyak membantu memalsukan sijil-sijil kelahiran sejumlah elit Nazi yang berdarah Yahudi, keyahudian mereka dilindungi.

Rudolf Hess

Dilahirkan dari seorang ibu berdarah Yahudi Inggeris, Hess dilantik sebagai Timbalan Canselor Hitler. Hess yang dikalangan Homoseksual Munich dikenali dengan sebutan 'Fraulein Anna' (Cik Anna) ini juga pernah bertugas sebagai pembantu Profesor Karl Ernst Haushofer, guru geopolitik Hitler yang juga Yahudi tulen.

Wilhelm Canaris

Canaris dipercayai Hitler memegang jawatan strategik sebagai Ketua Perisikan Abwehr. Keturunan Yahudi Greek inilah yang mencadangkan agar orang-orang Yahudi Jerman diberi identiti bintang david kuning di pakaiannya.

Selain nama-nama di atas, masih banyak elit Nazi yang berdarah Yahudi. Di antaranya adalah: pakar fizik Philip von Lenard, Theodor Lewald (bekas Setiausaha Negara Nazi), Erhard Milch (Pengarah Lufthansa dan kepercayaan Hermann Goring), Ernst Heinrich Henkel (pemilik kilang kapal terbang Henkel), Eva Braun (isteri Hitler), Heinrich Hoffman (Fotografer peribadi Hitler), Theodor Morrel (doktor peribadi Hitler), dan lain-lain. Ini adalah sebahagian kecil daripada elit Nazi yang berdarah Yahudi. (konspirasi)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template