Sunday, February 6, 2011

Yahudi menangis kehilangan Hosni

Yahudi dan para-para iblis Illuminati pasti akan sedih jika Hosni Mubarak tidak lagi berkuasa di atas tanah bekas firaun itu. Tanpa sedar Dajjal al-Masih memerhati dari jauh. Sesungguhnya apa yang akan terjadi pada masa akan datang adalah bukan ilmu pengetahuan Dajjal. Perancangan baru mesti diatur sebaik mungkin oleh Dajjal. 


Lihatlah, begitu sayangnya yahudi terhadap Hosni Mubarak. Jasa Mubarak terhadap yahudi terlalu banyak. Yahudi terhutang budi. Jarang dapat melihat yahudi menangis menatapi pemergian bangsa lain. Salute Mubarak! Di Malaysia, adakah yahudi akan berasa gembira jika negara ini diambil alih oleh Pakatan Rakyat? fikir-fikirkan.


Bekas Menteri Pertahanan Israel bimbang rejim Mesir jatuh


TEL AVIV: Bekas Menteri Pertahanan Israel, Binyamin Ben -Eliezer membela Presiden Mesir, Hosni Mubarak dengan berkata, kejatuhan kerajaannya akan menjadi ‘kehilangan besar’ bagi rejim Yahudi.
Bekas jeneral tentera Zionis itu memuji Hosni kerana menyokong Israel sepanjang 30 tahun pemerintahannya, lapor akhbar Arutz Sheva.

“Ketika menonton ucapan Hosni di mana beliau mengumumkan akan meletak jawatan, saya sungguh sedih,” kata Ben-Eliezer.
Dia menyelar cara pihak berkuasa Amerika Syarikat menangani krisis di Mesir dengan berkata: “Pentadbiran Amerika masih tidak menyedari bencana yang akan menimpa Timur Tengah.” Menurutnya, kumpulan utama pembangkang, Ikhwanul Muslimin akan menang jika pilihan raya diadakan di Mesir.

Menurutnya, akan ada satu Timur Tengah yang baru jika keadaan itu berlaku. Ikhwan sebelum ini berkata, jika pemberontakan di Mesir berjaya, negara itu akan mengadakan pungutan suara untuk menentukan nasib perjanjian damai 1979 dengan Israel. - Agensi

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template