Wednesday, February 2, 2011

Rakyat Mesir melanggar 24 protokol zionis

Israel tak akan duduk senang. Kerajaan yang adil memerintah sesebuah negara adalah diharamkan dimata Israel. Jika Mesir berubah pemerintah dah diperintah oleh kerajaan yang adil saksama semestinya kerajaan Mesir baru itu tidak akan sokong lagi kepada Israel. Gaza akan bernafas semula. Pintu sempadan Mesir Gaza dibuka. Segala keperluan asas akan disalurkan kepada Gaza dengan mudah. 

Syabas, salute kepada rakyat Mesir.  Mereka berani menentang kerajaan dan juga dalam masa yang sama melanggar protokol zionis. 24 protokol zionis masih belum dilanggar oleh rakyat Malaysia. Makcik2 felda susah nak faham, bagi mereka makan rumput lagi baik Ini buka projek bodoh langgar Hadi.

Protokol zionis yang ke...

2. Bantuan-bantuan yang diberikan oleh bangsa yahudi melalui agen-agen Yahudi akan memperkuatkan kaum yahudi. Yahudi akan memerintah bangsa lain seperti bangsa itu memerintah negaranya sendiri, tanpa disedari bahawa mereka telah berada di bawah genggaman yahudi. Ketua pentadbir yang dilantik untuk mengatur pentadbiran negara, mestilah terdiri daripada orang-orang yang berjiwa budak, yang mudah diarah untuk kepentingan Yahudi. Melalui akhbar, Yahudi menggerakkan fikiran orang ramai serta mengambil kesempatan untuk mendapatkan emas, meskipun dari lautan darah dan airmata. Pengorbanan adalah perlu, kerana setiap nyawa dikalangan yahudi berharga seribu orang bukan Yahudi.3. Yahudi akan menjadikan negara bukan Yahudi, sebagai gelanggang pertelagahan manusia yang boleh membawa huru hara, seterusnya menyebabkan kemerosotan ekonomi. Yahudi akan berlagak sebagai penyelamat dengan mempelawa masuk ke'pasukan kita' iaitu Sosialis, komunis dan lain-lain yang dapat memberi ruang kepada Yahudi untuk menguasai bangsa bukan Yahudi. Dalam alam fikiranYahudi, wajib ditanam perasaan bahawa semua haiwan itu (bukan bangsa Yahudi) akan tidur nyenyak apabila kenyang dengan darah. Ketika itulah senang bagi Yahudi memperhambakan mereka.

9. Yahudi akan mendirikan kerajaan diktator dengan membuat dan melaksanakan undang-undang yang tegas, iaitu undang-undang yang akan membunuh tanpa pengampunan. Yahudi akan merosakkan moral pemuda-pemuda bukan Yahudi dengan menanamkan teori-teori palsu dan ilmu-ilmu yang batil.

10. Yahudi akan membawa masuk racun 'Liberalisma' ke dalam negara-negara yang bukan Yahudi supaya menggugat kestabilan politik. Pilihanraya diatur supaya boleh memberi kemenangan kepada pemimpin-pemimpin yang dapat bertugas sebagai agen yahudi dalam melaksanakan rancangan rancangan Yahudi.


13. Bagi memastikan kejayaan usaha-usaha memonopoli dan mempercepatkan proses keruntuhan, maka bangsa Yahudi hendaklah menghapuskan golongan korporat dari bukan bangsa Yahudi di samping mengadakan spekulasi dan menyebarkan projek mewah, pesta-pesta serta pelbagai bentuk hiburan lain di kalangan bangsa bukan Yahudi kerana semua ini akan menelan kekayaan mereka. Untuk mengalih perhatian orang bukan Yahudi daripada memikirkan persoalan politik, maka agen Yahudi hendaklah membawa mereka kepada kegiatan-kegiatan hiburan, olahraga, pesta-pesta, pertandingan kesenian, kebudayaan dan lain-lain lagi.


17. Yahudi meletakkan kehakiman dalam bidang yang sempit dan terhad. Guaman akan melahirkan orang-orang kejam, tidak berperikemanusiaan dan mempunyai tabiat buruk untuk mencapai kemenangan bagi orang yang dibelanya, walaupun terpaksamenghancurkan semangat keadilan dan mengorbankan kebajikan masyarakat.


19. Bangsa Yahudi akan membicarakan orang orang yang melakukan kesalahan politik sama seperti orang yang mencuri, membunuh dan kesalahan-kesalahan yang lain. Orang ramai akan memandang kesalahan politik itu sebagai satu kesalahan yanghina dan timbul rasa benci kepada mereka yang melakukannya.


23. Orang Yahudi wajib melatih seluruh umat manusia dalam meningkatkan rasa segan dan malu agar mereka terbiasa dengan sifat patuh dan setia kepada arahan Yahudi.


24. Kerajaan tidak boleh diserahkan kepada mereka yang tidak tahu selok belok pemerintahan. Hanya mereka yang boleh menunjukkan sikap keras, kejam dan boleh memerintah dengan tegas akan menerima teraju kerajaan daripada pemimpin-pemimpin kita (Yahudi).


24 protokol zionis

6 comments:

joecharlie on February 3, 2011 at 8:58 AM said...

Mengapa rakyat memeberontak beb !. Mereka berontak kerana presiden itu terlalu lama memerintah tidak mahu turun-turun rakyat dah bosan beb !. Rakyat tidak berubah, kemiskinan, pengangguran berada dimana dengan kadar yang tinggi. ek..

Samalah diKelantan Nick Aziz lama sangat pegang jawatan beb. Rakyat dah mula bosan kerana tidak bawa apa-apa perubahan jelas beb.Ek.. Nik Aziz perintah kelantan lebih 20 tahun. Sekarang yang dekat-dekat keliling dengan dia jer yang minta dia terus beb !

Beberapa orang El Baradei telah bangkit melalui pondok sudah bising beb !. Depa kata terlalu lama jadi mengarut dan kering idea beb !. ek..
Posted by RUMAH KACA

isahasan on April 16, 2011 at 10:17 PM said...

elok sket la bro kalu tibe2 lu nak sbut makcik2 FELDA.. gua terasa beb... ape masalah lu nak kaitkan FELDA ngan protokol zionis nih?

Anonymous said...

BN PERINTAH LAGI LAMA, LAGI LAMA BN PERINTAH LAGI MANYAAAAK JADI HLU HALA LO BN 54 TAUN PELINTAH INI MALAYA ITU KLONI SULAH MANYAAAK KINYANG LO ITU ANAK CUCU CICIT N KLONI BN A... MAKAN 7 KETULUNAN PON TALAK HABIS LO CAK BO LIAU.... RAKYAT DIBODOHKAN BN DINAIKKAN KRONI DIUTAMAKAN SEBAB DANA UNTUK SAPPORT BN DI PERLUKAN.....

Anonymous said...

joecharlie yg bangang.xtau pasal nik aziz dan pasal mesir.kalau xtau,dok diam2 xyah nak komen2.ni komen ntah apa2,bnyak mengarut.

Anonymous said...

KELAU SEMUA ORANG @ MAJORITI DAH JADI "BARUA" ZIONIS YAHUDI ....mana munkin melihat KECELAKAAN DEMORASI MATERIALIS......

SATU DUNIA DAH TERKENA PENYAKIT "GLOBAL WAHAN" : SIBUK DUNIA LUPA MATI atau CINTA DUNIA TAKUT MATI.........TERUTAMA ULAMA DAN PROFESSOR.....

AMARAN: SEGERALAH KEMBALI KEPADA "ADDEEN": ISLAM IMAN IHSAN QIAMAT TANDA2 QIAMAT SECARA SYUMUL DAN TOTAL........DENGAN "JALAN" INI SAJA ALLAH JAMIN UMMAT ISLAM DENGAN KESEJAHTERAAN SEBENAR MENDAPAT REZQI YANG HALAL DAN BANTUAN BATALION TENTERA MALAIKAT DARI LANGIT........ATAU DENGAN PAHALA SYAHID...!!!!!

http://www.facebook.com/pages/Ulama-SUU-WAL-Fitnah/226533224076205

Izzany on April 28, 2012 at 7:22 PM said...

Kita sejak kecil divaksin dicucuk dengan ubat kononnya imunisasi yang ditakutkan itu merupakan WAHAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template