Sunday, February 13, 2011

Rakyat Mesir berjaya melanggar protokol zionis! salute!

 

Salute warga arab Mesir. Sambutan Maulidur Rasul pada minggu hadapan pasti cukup bermakna. Salute warga arab Mesir kerana telah berjaya melanggar tembok protokol zionis yang berusia lebih 100 tahun itu. Syabas bangsa arab. Ini bukan projek bodoh langgar Hadi. Bangsa melayu jangan harap lah. Cakap soal APCO sahaja rejim UMNO BN sudah marah. 

Di Malaysia, gerakan untuk melanggar protokol zionis ini berakhir dengan air ludah, air water canon dan belatan FRU. Apa yang pasti di Mesir diktator Mubarak digulingkan melalui jalan raya bukan pilihan raya. Pilihan raya tajaan PBB, AS sekutu Israel juga ditolak. Zaman ini pilihan raya adalah penipu.

Ah, jangan persoal pasal APCO. Unsur-unsur hiburan, pembaziran pun ada dalam isi kandungan protokol zionis (protokol ke-13). Hiburan adalah pucuk ulam bagi orang melayu. Undi sms berunsur hiburan boleh sampai juta-juta. Jangan harap nak melanggar protokol zionis, nak langgar legasi British pun hingga kini masih tewas. Undang-undang rimba British sehingga kini masih sah diguna pakai misalnya apa yang terjadi pada YB Shuhaimi juga Adun Sri Muda didakwa dengan akta penjajah 1948. 

Salute sekali warga arab Mesir berjaya mengulingkan pemerintahan diktator Mubarak pro APCO Israel dan juga dalam masa yang sama melanggar beberapa protokol yang terkandung dalam 24 protokol zionis.

Protokol zionis

2. Bantuan-bantuan yang diberikan oleh bangsa yahudi melalui agen-agen Yahudi akan memperkuatkan kaum yahudi. Yahudi akan memerintah bangsa lain seperti bangsa itu memerintah negaranya sendiri, tanpa disedari bahawa mereka telah berada di bawah genggaman yahudi. Ketua pentadbir yang dilantik untuk mengatur pentadbiran negara, mestilah terdiri daripada orang-orang yang berjiwa budak, yang mudah diarah untuk kepentingan Yahudi. Melalui akhbar, Yahudi menggerakkan fikiran orang ramai serta mengambil kesempatan untuk mendapatkan emas, meskipun dari lautan darah dan airmata. Pengorbanan adalah perlu, kerana setiap nyawa dikalangan yahudi berharga seribu orang bukan Yahudi.


3. Yahudi akan menjadikan negara bukan Yahudi, sebagai gelanggang pertelagahan manusia yang boleh membawa huru hara, seterusnya menyebabkan kemerosotan ekonomi. Yahudi akan berlagak sebagai penyelamat dengan mempelawa masuk ke'pasukan kita' iaitu Sosialis, komunis dan lain-lain yang dapat memberi ruang kepada Yahudi untuk menguasai bangsa bukan Yahudi. Dalam alam fikiranYahudi, wajib ditanam perasaan bahawa semua haiwan itu (bukan bangsa Yahudi) akan tidur nyenyak apabila kenyang dengan darah. Ketika itulah senang bagi Yahudi memperhambakan mereka.

9. Yahudi akan mendirikan kerajaan diktator dengan membuat dan melaksanakan undang-undang yang tegas, iaitu undang-undang yang akan membunuh tanpa pengampunan. Yahudi akan merosakkan moral pemuda-pemuda bukan Yahudi dengan menanamkan teori-teori palsu dan ilmu-ilmu yang batil.

10. Yahudi akan membawa masuk racun 'Liberalisma' ke dalam negara-negara yang bukan Yahudi supaya menggugat kestabilan politik. Pilihanraya diatur supaya boleh memberi kemenangan kepada pemimpin-pemimpin yang dapat bertugas sebagai agen yahudi dalam melaksanakan rancangan rancangan Yahudi.


13. Bagi memastikan kejayaan usaha-usaha memonopoli dan mempercepatkan proses keruntuhan, maka bangsa Yahudi hendaklah menghapuskan golongan korporat dari bukan bangsa Yahudi di samping mengadakan spekulasi dan menyebarkan projek mewah, pesta-pesta serta pelbagai bentuk hiburan lain di kalangan bangsa bukan Yahudi kerana semua ini akan menelan kekayaan mereka. Untuk mengalih perhatian orang bukan Yahudi daripada memikirkan persoalan politik, maka agen Yahudi hendaklah membawa mereka kepada kegiatan-kegiatan hiburan, olahraga, pesta-pesta, pertandingan kesenian, kebudayaan dan lain-lain lagi.


17. Yahudi meletakkan kehakiman dalam bidang yang sempit dan terhad. Guaman akan melahirkan orang-orang kejam, tidak berperikemanusiaan dan mempunyai tabiat buruk untuk mencapai kemenangan bagi orang yang dibelanya, walaupun terpaksamenghancurkan semangat keadilan dan mengorbankan kebajikan masyarakat.


19. Bangsa Yahudi akan membicarakan orang orang yang melakukan kesalahan politik sama seperti orang yang mencuri, membunuh dan kesalahan-kesalahan yang lain. Orang ramai akan memandang kesalahan politik itu sebagai satu kesalahan yanghina dan timbul rasa benci kepada mereka yang melakukannya.


23. Orang Yahudi wajib melatih seluruh umat manusia dalam meningkatkan rasa segan dan malu agar mereka terbiasa dengan sifat patuh dan setia kepada arahan Yahudi.


24. Kerajaan tidak boleh diserahkan kepada mereka yang tidak tahu selok belok pemerintahan. Hanya mereka yang boleh menunjukkan sikap keras, kejam dan boleh memerintah dengan tegas akan menerima teraju kerajaan daripada pemimpin-pemimpin kita (Yahudi).


24 protokol zionis

1 comments:

joecharlie on February 13, 2011 at 7:51 AM said...

yes lepas ni rakyat kelatae ayoh kawae-kawae..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template