Wednesday, January 26, 2011

Kebebasan media diharamkan di negara ini. Sekian, terima kasih.

Rakyat diharamkan untuk bersuara. Suara rakyat yang menentang kerajaan adalah haram di negara ini. Barang naik, minyak naik, pemimpin perogol, makan rasuah rakyat dan segala macam yang tidak baik untuk BN jangan sesekali bersuara.

Cadangan kerajaan meminda Akta Mesin Cetak dan Penerbitan 1984 agar meliputi terbitan internet, Facebook dan perisian sudah semestinya tidak akan memberi kesan apa-apa kepada media-media pencacai dan sewaktu dengannya walaupun apa yang dilaporkan itu langsung tidak bermoral. Segala macam pindaan pun media pencacai adalah kebal. Media-media pencacai juga boleh digunakan untuk BN berkempen dalam pilihanraya. SPR tutup mata. Adalah diharamkan sama sekali media-media pencacai ini berkempen untuk pakatan dan juga adalah teramat-amat haram untuk maklumat yang sahih lagi benar disampaikan kepada rakyat melalui media alternatif Pakatan.

Semua media pakatan adalah haram. Maka mudah lah untuk mereka para-para media pencacai mendisonansikan kognitif rakyat. Disonansi kognitif sangat-sangat berkesan semasa era rejim Mahathir dulu, diera sebelum munculnya blogger. Juga satu kaedah yang telah digunakan sejak dulu lagi oleh Illuminati, zionis para-para yahudi menipu masyarakat dunia.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template