Thursday, December 23, 2010

Bisnes saman: Pandan muka rakyat pro BN, undi lagi!

Saman ekor tidak kenal sesiapa sama ada anda pencacai UMNO/BN atau pro PR. Kini salah laku rakyat di jalanraya pun boleh diperdagangkan. Malaysia boleh bro. Semua itu duit. Kalau melibatkan duit kocek sendiri, pencacai UMNO/BN pun tak suka kan? kalau suka memang dah sampai tahap bangang lah. Siapa dapat projek ni memang untung maa...pasang kamera, tembak dan dapat komisen dari saman. Satu hari mesti kutip saman maa...hari-hari mesti ada saman. Kalo takde saman tokeh boleh bankrap maa...lagi banyak saman tokeh cepat kaya maa...oleh itu rakyat semua kena pandu laju-laju tau. Ini bisnes! bisnes!

HHRS: jangan jadi bodoh! tukar ini kerajaan. undi pakatan

Mahfuz persoal swasta kendali 6 juta saman ekor
Ahli parlimen Pokok Sena Datuk Mahfuz Omar mempersoal bentuk saman ekor yang baru dengan penggunaan Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) yang akan dikendalikan oleh dua syarikat swasta.

Katanya, dalam perbahasan Rang Undang-undang (RUU) Pengangkutan Jalan (Pindaan) 2010, timbalan menteri pengangkutan menjelaskan, urusan itu akan dikendalikan oleh Beta Tegap Sdn Bhd dan Commercial Circle (M) Sdn Bhd.-malaysiakini

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template