Tuesday, November 2, 2010

Kerja penyangak sudah bermula

Najib tidak akan menang pilihanraya dengan gaya seorang lelaki budiman atau dengan slogan satu malaysia. Para-para pencacai ini tidak pernah menang dengan cara jujur. Mereka memerintah tanah ini dari hasil titik peluh yang haram. Menipu untuk menang. Kalau tak menipu, jangan percaya. Itu bukan UMNO/BN

a.k.a
'Hilang layak undi awam' teramai di negeri Pakatan
Nov 2, 10 4:42pm
Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) didesak supaya menjelaskan persoalan yang berbangkit berhubung kumpulan pengundi 'hilang layak undi awam' yang berjumlah 18,493 orang dalam Rang Daftar Pemilih Suku ketiga 2010.

Dan lebih mencurigakan, kata Pemuda PAS Pusat, jumlah tiga negeri paling ramai pengundi “hilang layak undi awam” ialah Kelantan (3,187), Kedah (2,876) dan Perak (2,007). 

NONE"Ironinya, negeri terbabit adalah dua negeri yang diperintah oleh kerajaan Pakatan Rakyat (PR) dan sebuah negeri lagi telah dijatuhkan secara tidak demokratik oleh BN," kata ketua penerangan Pemuda PAS pusat, Suhaizan Kaiat.

Mengikut kebiasaannya, tegas beliau, apabila seseorang pemilih menjadi pengundi pos, maka secara automatik mereka akan hilang kelayakan sebagai pengundi awam. lanjut...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template