Saturday, September 18, 2010

Ustaz Kamal kencing orang melayu UMNO


Nik Aziz terus rela orang kafir kencing dalam masjid- mykmu.net
Nampak gayanya, Nik Aziz tidak berganjak dengan pendiriannya dengan mengatakan tidak menjadi masalah jika orang kafir untuk kencing dalam masjid. HarakahDaily mengesahkan hal ini dengan menyiarkan semula kenyataan Nik Aziz.
Saya bimbang dengan kenyataan orang ini kerana saya khuatir orang kafir selepas ini, tidak lagi berasa segan untuk memasuki masjid untuk berehat, tidur, menggunakan tandas untuk kencing dan berak, cuci muka, menukar pakaian, mengadakan mesyuarat, mengadakan pesta dan pameran dan banyak lagi. Seolah-olah kariah/musafir dan orang kafir adalah sama.
Sekali lagi kita dituduh tidak faham agama sedangkan orang inilah yang sengaja mengelirukan orang Islam dengan memutarbelitkan hadis dan sirah Rasulullah.
Contohnya adakah wajar kita membela atau membawa masuk babi kedalam rumah hanya kerana terdapat sirah yang menyatakan seorang anak menjaga ibubapanya yang menjadi jelmaan babi? -mykmu.net

MIC dah murka titah sultan. Macam biasa. Orang melayu UMNO/Perkasa membisu. Ayam lambat bangun. Seekor ayam pun tidak berkokok. 

'Ustaz Kamal' MIC pula didakwa masuk masjid-malaysiakini2 comments:

Anonymous said...

MELAYU UMNO MASIH TAK SEDAR DIRI........

Teropong Pantai on September 19, 2010 at 8:49 AM said...

Orang cina (Pakatan ) masuk masjid puak 2 UMNO heboh satu dunia.

Bila orang India (BN )masuk masjid semua buta perut. Apa jenis manusia ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template