Friday, July 23, 2010

10 kali panah petir pun, UMNO percaya jugak

Elaine Meinel Supkis, blogger kepercayaan UMNO kerana percaya berita yang dibawa oleh blogger tersebut mengatakan Anwar adalah agent CIA.

Malott bekas duta US ke Malaysia menegaskan, sekiranya Rais mengambil masa 15 saat untuk melayari sesawang google beliau akan mengetahui blogger bernama Elaine Meinel Supkis yang dianggap 'pakar' oleh Utusan sebenarnya mendakwa beliau pernah disambar petir sebanyak 10 kali ketika berada di rumah beliau dan menuduh Ratu Elizabeth terlibat dalam sindikit wang haram. Blogger ini juga berkata, beliau tinggal diatas gunung di New York bersama kuda, kucing, anjing dan ayam.

Ini boleh memalukan negara dan rakyat Malaysia kerana kes kegopohan media UMNO menyiarkan artikel Anwar agen CIA dengan merujuk sumber dirumuskan oleh Elaine Meinel Supkis yang mengaku kena panah petir sebanyak 10 kali dapat disimpulkan oleh warga antarabangsa bahawa bertapa bangang,jumud, bodoh, biol, bebalnya tahap orang kita ni. Maknanya UMNO/BN percayalah si Elaine Meinel Supkis itu kena panah petir 10 kali, ternak kucing, kuda, ayam dan anjing di atas gunung di New York dan juga ANWAR AGENT CIA

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template