Thursday, October 8, 2009

Pemuda PAS yang ditetak masih gagah berdiri, booo pada putera pondan

Parti Islam Se-Malaysia (PAS) mengutuk tindakan ganas Pemuda Umno yang menyerang Markas Pilihanraya Dewan Pemuda PAS Pusat dan menetak seorang petugas pemuda PAS di Bagan Pinang lewat malam tadi.Sebelum itu, beberapa pemuda PAS turut diserang oleh ratusan Pemuda Umno di Taman Dato Hj Abdul Samad petang semalam. Tindakan ganas Pemuda Umno ini mencemar suasana Pilihanraya yang sepatutnya berjalan dengan aman.-tkodaily

Bayangkan apa akan terjadi pada putera pondan Abdul Azeez jika berlaku keatas dirinya seperti mana yang berlaku keatas seorang pemuda PAS yang ditetak oleh pemuda UMNO.

Jika ditepuk bahu pun putera pondan ini boleh rebah masuk hospital, agaknya bila ditetak seperti yang berlaku keatas pemuda PAS tersebut, sah ketua putera pondan ini rebah dalam kubur.

Ah, jangan kan bandingkan putera pondan ini dengan keperkasaan pemuda PAS yg ditetak itu. Bandingkan aja dengan apa yang berlaku keatas puteri UMNO yang dibaling dengan botol air dan ada yang boleh patah kaki terkena balingan botol air 500ml pada PRK pulau pinang dulu.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template