Monday, September 28, 2009

Kan best kalau PRK berlaku di Kuala Pilah


Rosmah Mansor memangku Ummi Saiyidatol Zahirah Abu Hori dan Raja Salbiah Tengku Nujumudin (kiri), meluangkan masa beramah mesra bersama penduduk Kampung Baru Sirusa, Port Dickson, Negeri Sembilan, semalam. - UTUSAN
Ikuti detik2 manis Rosmah di -Rosmah kagum pembangunan Port Dickson

Rosmah berkata "Sewaktu dalam perjalanan ke sini tadi, saya seperti tidak kenal bahawa ini adalah Port Dickson. Dahulu bukan macam ini, jalan pun satu hala saja. Kalau satu kereta lalu kereta lain terpaksa berhenti."

Ohhh my gosss. Dah berapa kurun engkau tak balik Negeri sembilan wahai Rosmah?

Ohhh, jangan lah tuan2 semua terkejut, seperti mana yang telah dilaporkan dalam media alternatif seperti YOUTUBE ada kebenarannya. Dah cukup lama juga Rosmah tidak pulang melawat kampungnya di Kampung Mertang, Kuala Pilah. Tak perlu lah terkejut apabila Rosmah berkata Port Dickson dulu kalau satu kereta lalu kereta lain terpaksa berhenti.

Alangkah indahnya jika berlakunya PRK di Kuala Pilah tanah tumpah darah Rosmah, oh nikmatnya malaysia dan bukan saja ukapan Najib pada PRK Penanti dulu menganggap bahawa PRK cuma membuang masa saja malah ukapan serupa diucap pada mulut Rosmah.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template