Saturday, August 22, 2009

Pengaruh yahudi sehingga ke peti surat

Oleh keretaburuk

Apa itu APCO worldwide?

APCO worldwide ialah sebuah firma perunding antarabangsa yang diterajui oleh yahudi.

Selepas Najib menzahirkan dirinya di Batu Caves serta terpacak patung gergasi al-najib, kini tersebarlah seorang lelaki melayu islam iaitu Najib bersekongkol dengan firma yahudi dimana firma yahudi yang dilantik ini berperanan menasihati Najib mengenai imej buruk Najib diperingkat antarabangsa.

"we see solar power as the future. APCO helps people see the light"
memang sesuai untuk Najib.

Laman web yahudi APCO APCO WORLDWIDE OPENS IN MALAYSIA

Krisis keyakinan terhadap kepimpinan Najib, kenapa perlu melantik yahudi sebagai penasihat? mana ulama2 UMNO yang sekurang kurangnya memberi nasihat, pedoman, panduan untuk menjadi pemimpin islam yang unggul. Kenapa perlu pilih yahudi?

Senang2 kita menyerah kepada yahudi. Kita sedia maklum, yahudi mencorak kepimpinan negara2 dunia untuk dilembukan supaya pemimpin2 ini dapat mengikut telunjuk mereka.

Cabaran kepada pakatan rakyat. Bukan senang untuk melawan kelicikan corak politik yahudi.

1 malaysia sama dgn 1 israel? konsep 1 israel bermula pada tahun 1980 oleh Yitzhak Yitzhaky. Adakah ini kebetulan? jika begini, ia mencemarkan kemerdekaan kita dengan tema tahun ini "satu".

Wawasan 2020 dgn israel 2020 yang dilancarkan secara rasminya oleh israel pada tahun 1990 untuk mendirikan sebuah negara. Adakah ini juga kebetulan?

1 malaysia ada dimana2 merata rata tempat sehingga ke pembatalan setem pun berkonsepkan 1 malaysia.

Siapa pengkhianat sekarang? ini bukan pengkhianat peringkat local melayu, tetapi melibatkan agama bangsa dan negara. Muhyiddin perlu berhenti dari terus berkokokkk.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template