Wednesday, August 26, 2009

Berita-berita selepas BN tersungkur

Ambil tindakan tegas parti ingkar arahan - Hisham
PUTRAJAYA 25 Ogos - Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein mahu Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mengambil tindakan tegas ke atas parti politik yang mengingkari arahan dengan meraih undi semasa hari pembuangan undi.(UTUSAN UMNO)


Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein perlu meminta Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mengambil tindakan tegas ke atas parti politik yang mengingkari arahan dengan mengunakan jentera kerajaan untuk meraih undi.


Putihkan daftar pemilih
BUKIT MERTAJAM 25 Ogos - Timbalan Perdana Menteri mahu Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menggerakkan proses pemutihan daftar pemilih untuk mengelakkan wujudnya pengundi hantu seperti yang heboh diperkatakan pada Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Permatang Pasir di sini.


Sepatutnya TPM mengeluarkan arahan kepada SPR sebelum pilihanraya berlangsung lagi supaya memutihkan daftar pemilih dari dicemari oleh pengundi2 hantu.

Kita tengok PRU13 akan datang, adakah TPM ini berkokok kembali kepada SPR supaya putihkan daftar pemilih. Kalau tidak, perhimpunan BERSIH 2 berlaku kembali.


keretaburuk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template