Wednesday, February 18, 2009

Skandal moral

OLEH : KERETABURUK

Menteri kewangan Jepun mabuk dalam sidang media,
beliau meletakkan jawatan. Ia sah tidak bermoral. Kalau di bawah ini bagaimana?
YB Eli diminta meletakkan jawatan kerana sudah hilang maruah diri. Alasan yang diguna pakai oleh rejim BN adalah satu cara memastikan seseorang YB itu meletak jawatan.

Seperti yang saya sebut sebelum ini, Tangkap gambar curi kemudian didesak supaya letakkan jawatan dengan alasan sudah hilang maruah.

Berpihak kepada rejim BN, kaedah ini boleh diguna pakai. Jikalau berpihak kepada PR, ia dianggap tidak relevan. Jika sebaliknya berlaku, sudah ramai pemimpin rejim BN meletak jawatan seperti mana gambar Adnan di atas yang menunjukkan tanda lucah. Ini tidak bermoral, Adnan sila letak jawatan.

Juga seperti gambar di bawah ini MB Johor berpegang tangan. Ini tidak bermoral. Tidak elok untuk tontonan rakyat. Sila letak jawatan.Skandal moral PM Dolah Badawi apa kurangnya, ini tidak bermoral sebagai imam hadhari dan juga selaku pro mazhab hadari. Ini tidak bermoral, sila letak jawatan.Terkini mengenai Najib Razak, gambar kedua beliau bersama dengan Artantuya di Singapura dalam parti harijadi. Bakal letak jawatan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hari-hari rakyat susah 2.0 Copyright © sejak 2007 Hari-hari rakyat susah 2.0 Keretaburuk/Tempe Goreng Blogger Template